Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους, λιλιπούτειους φίλους μας από το πρώτο βιοκλιματικό σχολείο στην Ελλάδα!

Κι ενώ ετοιμάζαμε το παζάρι μας για τις 8 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε ένα πολύ ευγενικό τηλεφώνημα από την κ. Αγγελική Βασιλειάδη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Π.Φαλήρου, η οποία είχε γνωρίσει τον Σύλλογό μας την περασμένη χρονιά και είχε συγκινηθεί από τους σκοπούς του. Έτσι, είχε την όμορφη σκέψη να μας προσκαλέσει να κάνουμε φέτος ένα παζάρι  στον χώρο του σχολείου τους, προς ενίσχυση των καρδιοπαθών παιδιών και του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

Ενημερωτικά, να αναφέρουμε ότι το 6ο Νηπιαγωγείο Παλαιού Φαλήρου είναι το πρώτο βιοκλιματικό σχολείο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα “πράσινο σχολείο”,  ένα σχολείο που αγαπά και σέβεται το περιβάλλον, καθώς στους περιβάλλοντες χώρους κυριαρχεί η παρουσία των φυτών, ενώ το κτίριο είναι ανεξάρτητο ενεργειακά.

Με πολλή χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της προέδρου κι έτσι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη,  στον όμορφο και φιλόξενο χώρο τους…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί, εκτός από την ζεστή υποδοχή, μας περίμενε ένα πολύ γλυκό καλωσόρισμα…

…και στα πλαίσια μιας πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με  παραδοσιακό χρώμα…

…συμμετείχαμε κι εμείς με τα όμορφα δώρα του παζαριού μας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…ενημερώνοντας,  συγχρόνως, γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους του Δήμου για το μοναδικό  δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδος και την ανάγκη στήριξής του.

Η ανταπόκριση όλων ήταν κάτι παρά πάνω από συγκινητική! Ανάμεσα στους εκλεκτούς γονείς  συναντήσαμε και τον αντιδήμαρχο Π.Φαλήρου, κ.Μιχάλη Μιχαηλίδη, υπεύθυνο σε θέματα παιδείας, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να σταθεί κι αυτός αρωγός στην προσπάθειά μας.

Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε όλους σας για την έμπρακτη αγάπη σας! Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε και πάλι την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Αγγελική Βασιλειάδη για την ευαισθησία της, αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου, που μας αγκάλιασαν και στήριξαν ένθερμα την προσπάθειά μας κάνοντας, μάλιστα, αναφορά σε μας και στην  ιστοσελίδα τους. Επίσης, θερμά ευχαριστούμε  και την Προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου Π.Φαλήρου, κ. Ανδριάννα Σούτα, για την ιδιαίτερη μνεία που έκανε για τον δικό μας Σύλλογο και το έργο του στην επίσημη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου, ενώ προέτρεψε όλους τους γονείς να βοηθήσουν, ώστε να ενισχυθεί το Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.

Καλή πρόοδο, καλά Χριστούγεννα κι ευλογημένη νέα (και κάθε) χρονιά να έχετε!

Μοιράστε το άρθρο