Πρόσκληση για εθελοντική αιμοδοσία, 13-14 Φεβρουαρίου 2023!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ

«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Αρ. Μητρώου 29379

Αρ. πρωτ 273

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΘΕΜΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2023

 

Με αφορμή την 14η Φεβρουαρίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία», σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. Παίδων «Η Αγία Σοφία», απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί εντός του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στο Τμήμα Αιμοδοσίας, την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, από 8.30πμ-1.30μμ. Για πρακτικούς λόγους, αιμοληψίες θα γίνονται μόνο κατόπιν προσυνεννόησης στο τηλ του Συλλόγου μας (6939392314).

Το προϊόν της αιμοδοσίας θα προσφερθεί στα καρδιοπαθή αλλά και σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά, για την κάλυψη αναγκών σε μονάδες αίματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Είναι περιττό να τονίσουμε πόσο ιερός είναι αυτός ο σκοπός!

Καλούμε, λοιπόν, όλους σ΄αυτήν την μοναδική ευκαιρία να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας, προσφέροντας ένα πολύτιμο, ανεκτίμητο, μοναδικό δώρο που σώζει ζωές, δίνοντας μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, ενώ κομίζουμε οφέλη και στον οργανισμό μας!

Ας δώσουμε το παρών!

Η αντιπρόεδρος,

Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη

Μοιράστε το άρθρο