Φιλανθρωπικό Bazaar, 13-14 Φεβρουαρίου, 16/02/2016

Αρ. Πρωτ. 76/2016
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς ΚαρδιοπάθειεςΗ Αγία Σοφία“, με  την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας συγγενών καρδιοπαθειών με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το διήμερο «ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΡΔΙΑΣ», το Σάββατο 13και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος κόσμου απ’ όλη την Αττική, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Συλλόγου μας, που κεντρικό στόχο έχουν τη στήριξη του μόνου Δημόσιου «ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.) του Νοσ. ΠΑΙΔΩΝ «Αγ. Σοφία». Πρόκειται για το κέντρο, που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες από όλη την Ελλάδα, αλλά και γειτονικές χώρες με μεγάλη επιτυχία. Οι ιατροί και νοσηλευτές του κέντρου θεράπευσαν τα παιδιά μας αλλά και έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.

Επιδίωξη του συλλόγου μας αποτελεί η απρόσκοπτη και βέλτιστη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας με ενημέρωση των δημόσιων φορέων Υγείας, συνεργασία με σωματεία και οργανώσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, ψυχολογική υποστήριξη γονέων και παιδιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών ασθενών.

Ιδιαιτέρως, δε, ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων Δρ. Καλλιόπη Αθανασιάδη, που μας τίμησε με την παρουσία της, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η αγάπη σας, έγινε πράξη!

Σας ευχαριστούμε!

 η Πρόεδρος                                                          ο Γραμματέας   
Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη                              Μιχαήλ Αλεβίζος

 

Μοιράστε το άρθρο