Χριστουγεννιάτικο παζάρι της καρδιάς 2018. Η αγάπη σας έγινε δύναμή μας!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018,  στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού,  μικροί και μεγάλοι, ενορίτες αλλά και φίλοι από μακριά, έδωσαν ηχηρό «παρών» και στήριξαν έμπρακτα το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία».


Το παζάρι μας ξεκίνησε αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, ενώ διήρκεσε μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Τα όμορφα δώρα (πρωτότυπα, μοντέρνα είδη σπιτιού, σπιτικά λικέρ, μαρμελάδες, σάλτσες, πανέμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κρασιά…) πλαισιώθηκαν, φέτος, και από χειροποίητα σαπούνια σε σχήμα καρδιάς (φτιαγμένα από γονείς καρδιοπαθούς παιδιού, μέλους του Συλλόγου μας), καθώς και από ημερολόγια τσέπης, που εκτυπώθηκαν ειδικά για τον Σύλλογό μας από τις εκδόσεις Κυπρή.

         

                  

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε στο αρχονταρίκι του ναού, στα πλαίσια των Κυριακάτικων ενοριακών συνάξεων, όπου έλαβε χώρα πολύ σημαντική συζήτηση. Έτσι, αφ’ ενός εκ μέρους του Συλλόγου εκθέσαμε τους σκοπούς και τις δράσεις μας, αφ’ ετέρου εκ μέρους του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας ο Δρ Αντώνιος Καλλικούρδης, Καρδιοχειρουργός στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», παρουσίασε την εξέλιξη και τις σημερινές δυνατότητες του Κέντρου, ενώ απάντησε σε καυτά ερωτήματα που τέθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκομένους. Η διάθεση συμπαράστασης όλων στο έργο μας ήταν συγκινητική…

                   

Ευχαριστούμε θερμά τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Φανερωμένης Χολαργού, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Συμεών Βενετσιάνο, τους ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους συνεργάτες του Ιερού Ναού για την συγκινητική φιλοξενία και βοήθειά τους, τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλο, που στήριξε την προσπάθειά μας και έστειλε εκπροσώπους του να μας τιμήσουν, όλους τους τοπικούς και μη φορείς και μέλη άλλων Συλλόγων, καθώς και τους ενορίτες, φίλους και περαστικούς για την συμμετοχή τους. Η αγάπη σας είναι η δύναμή μας να συνεχίσουμε!

Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Μοιράστε το άρθρο