Παράδοση μηχανημάτων αξίας 200.000 ευρώ από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδος!

 

Με μεγάλη συγκίνηση παρευρεθήκαμε σήμερα στην παράδοση της δωρεάς της Ε.Ε.Ε προς το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδος στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», δωρεά που έγινε με τις διαρκείς και συστηματικές ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία».

Συγκεκριμένα, παρεδόθησαν τα εξής μηχανήματα, αξίας 200.000 ευρώ:

α) Έγχρωμος ψηφιακός υπερηχοκαρδιογράφος VIVID Ε90 του οίκου GE Healthcare (τεμ. 1),

β) Σύστημα Δοκιμασίας Κόπωσης μοντέλο CASE VALUE ν.6.73 (τεμ.1),

γ) Πρόγραμμα ανάλυσης Holter της Novacor HOLTERSOFT ULTIMA με πρόγραμμα ανάλυσης heart rate variability και πρόγραμμα εξαγωγής σε μορφή PDF (τεμ.1),

δ) Καταγραφικό Holter ρυθμού της Novacor (τεμ.3),

ε) Καταγραφικό Holter πίεσης της ΙΕΜ μοντέλο M0BIL-0- GRAPH (τεμ.2),

στ) Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο GE HEALTHCARE model DINAMAP CARESCAPE V100 (τεμ.1) και

ζ) Μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων PVM- 2701 της NIHON KOHDEN με τροχήλατη βάση (τεμ.2)

Τα μηχανήματα αυτά, τελευταίας τεχνολογίας, θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς όλα τα καρδιοπαθή παιδιά μας.

Σημερινά στιγμιότυπα, με εκπροσώπους της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού Παπαποστόλου, της General Electric, καθώς και με τον Συντονιστή του Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π κ.Καρανάσιο, τον επεμβατικό Καρδιολόγο κ.Ελευθεράκη, την αναπλ. Προϊσταμένη του Αιμοδυναμικού κ.Κοτσάνη, την Προϊσταμένη του Καρδιολογικού κ.Κυριζάκη και νοσηλευτικό προσωπικό:

              

       

         

Αναμένουμε, πολύ σύντομα, την πλήρη εγκατάσταση και έναρξη της λειτουργίας τους…Θα είμαστε εκεί!

 

Μοιράστε το άρθρο