Κοντά στα νοσηλευόμενα παιδιά μας!

Όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά πάντοτε η σκέψη, η καρδιά μας αλλά και οι δράσεις μας είναι αφιερωμένες στα  καρδιοπαθή παιδιά και τους γονείς τους. Όμως, αυτές τις άγιες ημέρες, ακόμα περισσότερο είμαστε κοντά στα παιδιά μας που νοσηλεύονται και περνούν τις γιορτές μέσα στο νοσοκομείο.

Έτσι, βρεθήκαμε και φέτος τα Χριστούγεννα κοντά τους με γλυκά και δώρα, για να τους χαρίσουμε λίγη οικογενειακή ατμόσφαιρα και λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Αυτήν την χρονιά, μάλιστα, μαζί με τα δικά μας δώρα, είχαμε και την ιδιαίτερη τιμή να δεχθούμε και να προσφέρουμε δώρα για τα νοσηλευόμενα παιδιά και από την Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού, κυρία Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, η οποία με πολλή αγάπη θέλησε να συνδράμει το έργο μας και την οποία, θερμότατα, εμείς και όλα τα παιδιά ευχαριστούμε!

Στις χριστουγεννιάτικες δράσεις μας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την καθιερωμένη προσφορά αλεξανδρινών στα Kαρδιολογικά και Καρδιοχειρουργικά τμήματα, Καρδιολογική Εντατική Μονάδα και Αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, εκφράζοντας, για μια ακόμη φορά, την ευγνωμοσύνη μας στους άξιους γιατρούς μας και το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό μας! Να είστε όλοι καλά!

 

Μοιράστε το άρθρο