Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2022

 

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Καρδιολογίας (ΕΕΠΚ) διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την επίκαιρη “Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2022”, μία ημερίδα-θεσμό, που φιλοξενεί  Παιδοκαρδιολόγους, Παιδοκαρδιοχειρουργούς, Παιδιάτρους, Καρδιολόγους καθώς και όλες τις άλλες ειδικότητες, που συναντώνται στην διάγνωση και θεραπεία βρεφών και παιδιών με καρδιοπάθειες για ανταλλαγή εμπειριών, μετάδοση γνώσεων και γόνιμο προβληματισμό σε θέματα που αφορούν την Παιδοκαρδιολογία, συνήθη αλλά και ασυνήθη.

Η “Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2022” θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, 9πμ-2.30μμ, στο πάντα φιλόξενο “Χωρέμειο Αμφιθέατρο” του Νοσοκομείου Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”. Συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες με εμπειρία και πρακτικές γνώσεις. Σημαντική εκπροσώπηση θα υπάρχει, ως είθισται, και από το  ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π. (Ειδικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά), το μοναδικό Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο στο Ε.Σ.Υ.

Η ημερίδα, όπως και πέρσι, θα πραγματοποιηθεί υβριδικά και οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην φυσική παρουσία και την διαδικτυακή συμμετοχή.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει άλλη μία επιτυχημένη ημερίδα στον τομέα αυτό!

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ: ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ 2022 (eventora.com)

 

 

Μοιράστε το άρθρο