Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2021

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Καρδιολογίας (ΕΕΠΚ) μας προσκαλεί στην “Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2021”, μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα, που θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στο φιλόξενο “Χωρέμειο Αμφιθέατρο” του Νοσοκομείου Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή, λόγω των υφιστάμενων περιορισμών εξ αιτίας της πανδημίας.

Η “Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας” αποτελεί το σταθερό σημείο συνάντησης Παιδοκαρδιολόγων και Παιδοκαρδιοχειρουργών, Παιδιάτρων και Καρδιολόγων, καθώς και όλων των άλλων ειδικοτήτων που συναντώνται στο σταυροδρόμι της Παιδοκαρδιολογίας, για μετάδοση γνώσης, ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων και γόνιμο προβληματισμό σε συνήθη και ασυνήθη θέματα Παιδοκαρδιολογίας.

Το φετινό Επιστημονικό Πρόγραμμα έχει κάτι επιπλέον: μια στρογγύλη τράπεζα Νοσηλευτικής, όπου στενοί  συνεργάτες στην καθημερινή αντιμετώπιση των ασθενών, ο Νοσηλευτής του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, ο Νοσηλευτής της Καρδιοχειρουργικής Εντατικής Μονάδας, ο Τεχνικός Εξωσωματικής Κυκλοφορίας και ο Φυσιοθεραπευτής, θα καταθέσουν τη δική τους προσέγγιση και πείρα στη διαχείριση του καρδιοπαθούς παιδιού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία! Θα είμαστε εκεί!

(Για το πρόγραμμα της ημερίδας, πατήστε εδώ)

Μοιράστε το άρθρο