Αφιερωμένη στον Σύλλογό μας η ετήσια συνεστίαση της Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς!

Ήταν μεγάλη τιμή για τον Σύλλογό μας, όταν δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σέργιο Βαρέλια, όπου μας κοινοποίησε την πρόθεση και επιθυμία της ενορίας να προσφερθούν τα έσοδα της ετήσιας συνεστίασής τους προς ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας.
Η ενορία της Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς είχε συνδράμει και παλαιότερα τον Σύλλογό μας, φιλοξενώντας, με πολλή αγάπη, έκτακτο καλοκαιρινό μας παζάρι, αρχές Ιουλίου του 2017 και μάλιστα υπό συνθήκες καύσωνα, 45ο C !!!
Με ευγνωμοσύνη δεχθήκαμε την νέα προσφορά αγάπης τους κι έτσι την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 βρεθήκαμε στην  αίθουσα δεξιώσεων  TERRA VERDE στις Αδάμες.
Στον όμορφο χώρο μας περίμεναν εύγεστα, πρωτότυπα εδέσματα, κρασιά, γλυκά και καλή μουσική. Την εκδήλωση, που τίμησαν οι ιερείς του Ναού και της Αγίας Μαρίνας Εκάλης, πλήθος κόσμου και εξέχουσες προσωπικότητες (βλ.παρακάτω σχετικό Δελτίο Τύπου Αγίας Τριάδος), άνοιξε ο προιστάμενος του Ι. Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σέργιος Βαρέλιας, ο οποίος ευλόγησε την τράπεζα, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και μας συγκίνησε με τα καλά του λόγια για το έργο μας.
Στη συνέχεια, μας έδωσε τον λόγο και την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συνδαιτημόνες, απλούς ανθρώπους και επισήμους, ενορίτες και μη, για τις δράσεις του Συλλόγου μας αναλυτικά, καθώς και για την τρέχουσα κατάσταση στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”

Το ενδιαφέρον όλων ήταν έκδηλο και πολλοί ήταν αυτοί που μας πλησίασαν να μας συγχαρούν για τον αγώνα μας, να πάρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στους σκοπούς του Συλλόγου μας. Η ζεστή ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο…θερμή, όταν, μετά το πλούσιο φαγητό, επακολούθησε χορός και πολλοί από μας συμμετείχαμε έμπρακτα  στην χαρά της ενορίας…
Μετά το πέρας της εκδήλωσης δεχθήκαμε το προϊόν της φιλανθρωπίας του Ταμείου Ενοριακής Δράσης (ΤΕΔ) του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, πράξη για την οποία, ακόμα μία φορά και δημοσίως σας ευχαριστούμε θερμά!
Ο Θεός να φέρνει πάντοτε πνευματική πρόοδο, υγεία και χάρη σε όλη την ενορία σας και στους δραστήριους ιερείς σας, πατέρα Σέργιο, πατέρα Αλέξανδρο και πατέρα Ευάγγελο!
Καλή Ανάσταση!
Να είστε όλοι καλα!
(παραθέτουμε σχετικό Δελτίο Τύπου της ενορίας, όπως το βρήκαμε στον ιστότοπό τους: https://www.facebook.com/agiatriadan.kifisias/)
“ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους ενοριτών και όχι μόνο, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου στην αίθουσα δεξιώσεων TERRA VERDE στις Αδάμες, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ενορίας της Αγ. Τριάδος Νέας Κηφισιάς. Η εκκλησία εν γένει, αλλά και η ενορία μας καταδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο που την διακρίνει, αφιέρωσε την σημερινή μέρα -εκδήλωση στο Σύλλογο Στήριξης παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, τα έσοδα της οποίας (αφαιρουμένων των εξόδων), προσφέρθηκαν στο Σύλλογο. Η συνεστίαση περιελάμβανε πλούσιο γεύμα μπουφέ, κρασιά αναψυκτικά γλυκά μουσική και χορό. Τις ευχές αλλά και την Πατρική Αγάπη του κωλυωμένου ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, μετέφερε στους παρευρισκομένους, ο προιστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σέργιος Βαρέλιας. Εκ μέρους του Συλλόγου απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος, κυρία Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου – Κοκολάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο.τέως Δήμαρχος κ. Νίκος Χιωτάκης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατερίνα Καραλή, Άννα Κορογιαννάκη, Γιώργος Σκορδίλης και Δημήτρης Σύριος. Επίσης παραβρέθηκαν οι σεβαστοί πατέρες Πρωτοπρεσβύτεροι Νικόλαος Μωραίτης και Γεώργιος Τσιμπουξής, εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνας Εκάλης.”
Μοιράστε το άρθρο