Οι Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, πάντα κοντά μας! Σας ευχαριστούμε!

 

Ο Όμιλος Εταιρειών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ξεχωρίζει διαχρονικά, με πολλούς τρόπους, για το ήθος του μέσα στην  ελληνική κοινωνία. Τα δε τελευταία χρόνια, που η κοινωνία μας δοκιμάζεται ακόμα περισσότερο, η πολύπλευρη προσφορά του Ομίλου είναι ακόμα πιο σημαντική.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ” Η Αγία Σοφία” θέλουμε, πέραν των ευχαριστηρίων επιστολών που κάθε φορά αποστέλλουμε,  να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΑΕΕ, που πάντοτε μας συνδράμουν στο έργο μας.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, όποτε απευθυνθήκαμε στην διεύθυνση του Ομίλου, είχαμε την  άμεση ανταπόκρισή τους.  Με την βοήθειά τους καλύφθηκαν τα κεράσματα για τις ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει. Επίσης, μέσω δωροεπιταγών τις οποίες παρείχαν στον Σύλλογό μας κι εμείς με την σειρά μας προσφέραμε σε γονείς νοσηλευομένων παιδιών, καλύφθηκαν ανάγκες των οικογενειών καρδιοπαθών παιδιών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κατά την παραμονή τους στο Νοσοκομείο.

Ο Σύλλογός μας, για μία ακόμα  φορά σας ευχαριστεί εγκαρδίως για  την διαρκή, ανυστερόβουλη αρωγή σας, και μάλιστα στους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Πιστεύουμε ότι η ολοένα και περισσότερο ανοδική πορεία του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ δεν είναι τυχαία και οι ευχές των ευεργετηθέντων θα σας συντροφεύουν πάντα…

 

 

Μοιράστε το άρθρο