Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους “Εθελοντές του Κόσμου”

 

Οι “Εθελοντές του Κόσμου” είναι κι αυτή μία οργάνωση στην οποία οφείλουμε, ως Σύλλογος, μεγάλη ευγνωμοσύνη, διότι μας έχει στηρίξει πολλές φορές, κυρίως με είδη διαβίωσης και εξοπλισμού του χώρου, τον οποίο διαθέτουμε προς φιλοξενία οικογενειών καρδιοπαθών παιδιών από την επαρχία, στήριξη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε ο χώρος αυτός να είναι λειτουργικός. Επίσης, συχνά μας έχουν προσφέρει είδη ένδυσης και υπόδυσης, για αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ψυχή της οργάνωσης είναι η κυρία Τέτα Παπαπολίτη, την οποία θερμά ευχαριστούμε και για την υλική, αλλά και για την ηθική συμπαράσταση προς τον Σύλλογό μας!

Λίγα λόγια για την οργάνωση, έτσι όπως αναφέρονται στον επίσημο ιστότοπό της:

“Χωρίς σύνορα, ορατά ή αόρατα,
χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συμφέροντα.

Έτσι εθελοντικά επειδή πιστεύουμε στη δύναμη κάθε πολίτη,αλληλέγγυοι με έμπρακτη ευαισθησία για όποιους χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας.
Στηρίζουμε γυναίκες, παιδιά, νεαρά άτομα, που αγωνίζονται να ξαναβρούν τη ζωή και να απεξαρτηθούν, πολύτεκνες οικογένειες, νέους που θέλουν να σπουδάσουν.
Μέχρι σήμερα με την Eθελοντική βοήθεια των μελών της οργάνωσης μας και των προσωπικών γνωριμιών που έκαστος διαθέτει, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε σημαντικές, πολυποίκιλες και πολυάριθμες χορηγίες με τις οποίες μπορέσαμε να παράσχουμε έμπρακτο έργο στην ΑΤΡΑΠΟ (ΟΚΑΝΑ), 18 Άνω (Ψ.Ν.Α.), στον Δήμο Αθήνας για τους άστεγους, στο Ε.Κ.Κ.Α, στις γραμμές S.O.S. του Ελληνικού Δικτύου Ευρώπης, στο ΘΕΟΤΟΚΟΣ στο Ίλιον, στο ΑΜΑΛΙΕΙΟ Ορφανοτροφείο, στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και στηρίξαμε με υποτροφίες, φάρμακα, είδη ρουχισμού, τρόφιμα, υλικά επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας και ψυχολογικής στήριξης (ενυδρεία), ηλεκτρικά είδη και ότι άλλο μπορούμε, τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ “ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”, “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, και το ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ΚΙΒΩΤΟΣ, Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογενείας, ΡRAKSIS, ΣΤΟΡΓΗ (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ “Ορφανοτροφείο Κω-Ρόδου”) και σε μεμονωμένα ανήλικα παιδιά και οικογένειες.
Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.
Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς αναλύσεις, έτσι απλά, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε από την καρδιά μας με αυτό που μπορεί ο καθένας μας, με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα των συμπολιτών μας, που μας χρειάζονται.”

Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια της επιτυχημένης πορείας σας και είθε να έχουμε πάντα την ίδια αγαστή συνεργασία, για το καλό των καρδιοπαθών παιδιών μας και των οικογενειών τους!

 

Μοιράστε το άρθρο