Δωρεά νέων μηχανημάτων αξίας 200.000 ευρώ στο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Παίδων “Η Αγία Σοφία”

Ένα από τα διαρκή μελήματα του Συλλόγου μας είναι και η αναζήτηση χορηγών για αγορά σύγχρονων μηχανημάτων, που θα διευκολύνουν τους γιατρούς του Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π (Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά) στο έργο τους και θα το καταστήσουν ακόμα πιο αποτελεσματικό, προς ωφέλεια των καρδιοπαθών παιδιών.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο είχαμε απευθύνει αίτημα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την παροχή ιατρικού εξοπλισμού, το οποίο, σύντομα,  αξιολογήθηκε  θετικά. Ακολούθως, η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ απηύθυνε με την σειρά της αίτημα αποδοχής της δωρεάς στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” . Μετά από αρκετούς μήνες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου προέβη στην έγκριση της δωρεάς και ακολούθως οι δωρητές μάς κοινοποίησαν με την υπ΄αριθμ. 143 επιστολή τους (συνημμένη) την επίσημη, πλέον, συνεργασία μας, καθώς επίσης μας έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να προβούν άμεσα στην αγορά και παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού που αιτηθήκαμε.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, πολύ σύντομα το Κέντρο μας θα κοσμούν νέα μηχανήματα αξίας 200.000 ευρώ, που, ευχόμαστε, να βοηθήσουν ακόμα περισσότερα καρδιοπαθή παιδιά!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [780.30 KB]

Μοιράστε το άρθρο