Νέος υπολογιστής στο Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π!

Η διαδικασία της δωρεάς στο Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.  Ηλεκτρονικού Υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, που είχαμε προαναγγείλει, ολοκληρώθηκε.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία», παρευρεθήκαμε στην παράδοση της δωρεάς εκ μέρους της Εταιρείας Παπαποστόλου Ν. ΑΕ, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αγάπης και φιλανθρωπίας προσέφερε στον Σύλλογό μας, κι εμείς με τη σειρά μας στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό  Κέντρο της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Συγκεκριμένα, εντός του Αιμοδυναμικού και Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου παρεδόθη από τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Λίττα Ηλεκτρονικός Υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας. Ο Η.Υ. ήταν απαραίτητος για την βέλτιστη λειτουργία των νέων μηχανημάτων, δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, που από τον Φεβρουάριο βρίσκονται στο Κέντρο μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου μας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Εταιρεία Παπαποστόλου Ν. ΑΕ , καθώς και αυτή η προσφορά θα βοηθήσει τα μέγιστα στην καλύτερη διάγνωση και κατά συνέπεια και θεραπεία βρεφών και παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες, που προστρέχουν στο μοναδικό αυτό Κέντρο απ΄όλη την Ελλάδα, αλλά και από γειτονικές χώρες.

 

Μοιράστε το άρθρο